В 
пїј
KUNST, WERKEN EN MEER...
В 
В 

Welkom...

В 
...bij Kunstbedrijf  De Lutteltuin!

Met ons aanbod van de inspirerend workshops bieden wij u een aantal creatieve mogelijkheden om uw feestelijke bijeenkomst, personeelsdag, vergadersessie, training, seminar of teambuilding op een speelse manier te onderbreken en elkaar een keer op geheel andere wijze mee te maken.

"De Lutteltuin is uit de Kunst : Prachtig, Gaaf, Cool, Geweldig, Hartstikke leuk, Kei goed, Te gek, Tof, Fantastisch, Groots..."

Wij hebben al vele jaren ervaring met creatieve workshops en trainingen voor diverse bedrijven en instellingen waardoor u een persoonlijke en speelse inbreng kunt geven aan uw bedrijfsbijeenkomst. Onder andere voor serieuze zaken als training en retraite, maar ook voor het jaarlijkse personeelsuitstapje kunt u bij ons terecht. U kunt een keuze maken uit diverse mogelijkheden en we zorgen ervoor dat elke reeks workshops precies aansluit op datgene wat er speelt.

Onze sessies lenen zich in het bijzonder om buiten de dagelijkse werksfeer of vergaderstress om elkaar eens creatief te zien werken in het atelier van een kunstenaar. Via het ontwikkelen van inspirerende ideeen en kruisbestuiving of het zoeken van creatieve oplossingen leren de deelnemers elkaar in een geheel nieuwe situatie kennen.

De Beeldende Kunstenaars
De Udense beeldende kunstenaars Sylvia Dekker en Antoon Versteegde begeleiden u en uw gasten persoonlijk bij de exclusieve workshops in hun ateliers aan de rand van de Noord-Brabantse bossen en bij recreatiepark Hemelrijk. Zij organiseren samen al vele jaren creatieve workshops en teambuildings activiteiten op diverse locaties in het land. Vanuit het bedrijfsleven werd echter steeds vaker de vraag gesteld of het ook mogelijk is om met groepen op atelierbezoek te komen en daar dan zelf aan de slag te gaan met creatieve materialen en technieken. Dit idee is verder uitgewerkt zodat we nu een geschikte atelierruimte hebben op een prachtlocatie aan de rand van de bossen ten noorden van Uden.

Sylvia Dekker (1953) volgde haar kunstopleiding aan respectievelijk de Academie voor Educatieve Arbeid 'De Kopse Hof' te Nijmegen met als specialisatie Beeldende Vorming en Drama en aan de Academie voor Beeldende Vorming, Faculteit der Kunsten te Tilburg met als specialisatie Tweedimensionale en Plastisch-ruimtelijke Vormgeving.

Antoon Versteegde (1953) studeerde aan de Koninklijke Academie voor Kunst en Vormgeving te 's-Hertogenbosch, afdeling Monumentale en Versierende Vormgeving.


В