BOETSEREN MET KLEI

 
 

Workshop boetserenDuur:

Een dagdeel, 1 tot 4 uur.

Eventueel in combinatie met andere workshops:

Schilderen met Verf

Bouwen met Bamboe

Design ontwerpen maken

Papieren Vliegers maken

Poezie workshop

Percussie workshopKlik voor meer foto's van een boetseerworkshop.

 
 

Boetseerklei workshop

Met ons aanbod van de inspirerend workshop boetseren en kleien bieden wij u een aantal creatieve mogelijkheden om uw personeelsdag, vergadersessie, training, seminar of teambuilding op een speelse manier te onderbreken en de gesprekspartners die dag een keer op geheel andere wijze mee te maken.

Wij hebben al vele jaren ervaring met creatieve workshops en trainingen voor diverse bedrijven en instellingen waardoor u een persoonlijke en speelse inbreng kunt geven aan uw bedrijfsbijeenkomst. Onder andere voor serieuze zaken als training en retraite, maar ook voor het jaarlijkse personeelsuitstapje kunt u bij ons terecht. U kunt een keuze maken uit diverse mogelijkheden en we zorgen ervoor dat elke workshop precies aansluit op datgene wat er speelt.

Onze sessies lenen zich in het bijzonder om buiten de dagelijkse werksfeer of vergaderstress om elkaar eens creatief te zien werken. Via het ontwikkelen van inspirerende ideeen en kruisbestuiving of het zoeken van creatieve oplossingen leren de deelnemers elkaar in een geheel nieuwe situatie kennen. Met pure rivierklei of andere kneedbare materialen gaat u in een inspirerende omgeving aan de slag. De workshops zijn altijd verrassend van opzet en zeer geschikt om in te spelen op de actualiteit binnen uw organisatie. De workshops lenen zich ook uitstekend als ludieke aanvulling op een formele training of als bezinningsmoment tijdens een conferentie.

Met boetseerklei workshops kunt u uw bedrijfsbijeenkomst tot een unieke creatieve ervaring maken. De activiteiten kunnen binnen of buiten uw bedrijf gehouden worden en kunnen steeds op uw wensen afgestemd worden. Afhankelijk van uw doelstelling (teambuilding, communicatie, seminar, training, enz.) kunnen wij voor u een passend programma samenstellen. Zowel als onderdeel van een formele training of teambuilding, maar ook voor het jaarlijkse personeelsuitstapje kunt u bij ons terecht voor een groot aantal workshops waarbij wij uw mensen desgewenst zeer intensief begeleiden gedurende de gehele workshops of juist meer op elkaar aangewezen laten om samen tot een oplossing te komen.