Vrijgezellenfeest Volkel Uden e.o.

 
 

VrijgezellenfeestenDuur:

Een dag of dagdeel, 4 tot 12 uur.


 
 

Met vrienden onder elkaar...


Een vrijgezellenfeest is een feest dat door vrienden van de bruid of bruidegom (die tot aan het huwelijk als 'vrijgezel' beschouwd worden) georganiseerd wordt om afscheid te nemen van het vrijgezellenbestaan voordat de bruid en bruidegom in kwestie in het huwelijk treden.

Het feestje voor de bruid wordt doorgaans door een groep vriendinnen van de bruid georganiseerd, het feestje voor de bruidegom door een groep vrienden van de bruidegom.

Hoewel de meeste aanstaande echtparen tegenwoordig al lang samenwonen, hoort een vrijgezellenfeest nog steeds bij het ceremoniele afsluiten van de jeugdjaren. Vaak worden daarom ook jeugdvrienden of -vriendinnen uitgenodigd die al lange tijd  uit beeld waren, het wordt een soort persoonlijke reunie.

Het vrijgezellenfeestje is er op gericht om nog een keer als vrienden onder elkaar met de bruid of bruidegom afzonderlijk een fijne tijd door te brengen waarbij veel gepraat en gelachen kan worden en waar vele herinneringen worden opgehaald.         

Workshops op maat

De locatie, de dag en het tijdstip wordt meestal tot op het laatste moment geheim gehouden om de vrijgezel in kwestie zo veel mogelijk te verrassen. Maar een en ander vergt natuurlijk wel de nodige planning en voorbereiding. Bij De Lutteltuin kunt u het programma of het aantal deelnemers tot op het laatst aanpassen aan de omstandigheden. Natuurlijk kunnen wij dit ook op een andere locatie voor u verzorgen.

De Lutteltuin is ingericht op creatieve vrijgezellenfeesten en biedt speciale arrangementen aan om de vrijgezellendag dag tot een succes te maken - zowel voor de vrijgezel, als voor de overige feestgangers. Zij dienen vaak een of meerdere creatieve opdrachten uit te voeren die betrekking hebben op hun jeugd en de verwerking daarvan. Maar u kunt ook denken aan body-painting of modeltekenen. Doorgaans wordt ook gezamenlijk een groot schilderij gemaakt dat uiteindelijk aan de bruid en/of bruidegom wordt geschonken.

Het creatieve proces ontaard vaak in een feestje. We zorgen voor een hapje en een drankje en regelen desgewenst een complete maaltijd.
In de onmiddellijke nabijheid van De Lutteltuin zijn er bovendien verschillende gelegenheden voor Bed & Breakfast overnachtingen.
U kunt deze workshops ook combineren met een bezoek aan onze buren, recreatiepark BillyBird Park Hemelrijk of dierentuin ZieZoo die aan dezelfde Brabantse Recreatiedijk zijn gelegen.

Voor meer informatie of een voorstel op maat kunt u ons het beste even mailen of bellen: contact.